POLECAMY #FollowFriday (2): @OdczarujGary

@OdczarujGary

#FollowFriday czyli #FF to jeden z najciekawszych zwyczajów w serwisie Twitter. W każdy piątek jedni użytkownicy polecają sobie innych – ich zdaniem najciekawszych. Tych, których odkrywają i tych, których śledzą od dawna, ale chcą nagrodzić swoją uwagą za najciekawsze wpisy w danym tygodniu. 

W podziękowaniu za #FF kierowane w stronę naszego konta na Twitterze (@Najwazniejsze) postanowiliśmy co tydzień i my nagradzać specjalną „polecanką” jedno, wybrane konto z serwisu Twitter.

Zawsze będzie to konto, które naszym zdaniem warte jest najwyższej uwagi. Czyli – w tłumaczeniu na język użytkowników serwisu 140 znaków – godne, aby dodać do obserwowanych.

W tym tygodniu polecamy i obdarowujemy naszym #FF: @OdczarujGary. Autorką profilu prowadzonego na Twitterze od grudnia 2013 r. jest Joanna Matyjek.

1– Wszystko zaczęło się od decyzji o podzieleniu się przepisem na wiśniówkę. Pomogła mi moja natura osoby bardzo niecierpliwej oraz Beti Biel, która powiedziała: „Asia, teraz albo nigdy!” i puściła w twitterowy świat mój wiśniowo-rumowy przepis – opowiada. – Inspiracjami i przepisami Garowymi dzielę się z Twitterem, Facebookiem, Instagramem i Pinterestem. Jednak to na Twitterze zachodzi najwięcej akcji-reakcji. Niektórzy piszą, ze ich torturuję, inni dziękują za dobry przepis. Wszystkie komentarze, pytania i pochwały traktuję z serdecznością i niezwykle cieszę się, gdy ktoś upichci coś dobrego, Garowego. Gotowały moje Babcie (i to świetnie), gotuje moja Mama, kucharzy i Tata. Naturalne jest więc moje zamiłowanie do Garów. Ale nie tylko do Garów, bo moim oczkiem w głowie stają się fotografie. Doskonale się, chłonę wiedzę od najlepszych, taki mam na Gary plan! 

Polecamy @OdczarujGary ! Konto na Twitterze łączące inspirujące, w jasny sposób przedstawione przepisy kulinarne i kuchenne rekomendacje z ciekawą, wykonaną z pasją i pietyzmem fotografią.

35 (3)Hummus343 (2)4 (2)522 (2)1491 (2)

Materiał chroniony prawem autorskim. Dalsze rozpowszechnianie wyłącznie za zgodą wydawcy. 14 stycznia 2014